RİZE YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET

RİZE YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN ANLAMLI ZİYARET

18-24 mart Yaşlılar haftası münasebetiyle Yeniden Refah Partisi heyeti Fındıklı ilçesinde ,Fındıklı Huzur evi Yaşlı bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Orada bulunan büyüklere Genel Başkanları sayın Fatih Erbakan  beyin selamlarını ileterek  değerli büyüklerimizin Türk örf ve ananelerinde gelenek ve göreneklerimizde, İslami aile yapısı içinde ne kadar önemli oldukları vurgulandı ayrıca sorunlarını, beklentilerini dinleyerek onlarla samimi, güzel sohbetlerde bulundular.

Ziyaret İL Başkan Yardımcıları STK ‘ larla sorumlu İl başkan yardımcısı Mehmet Bedri Meral , ARGE birimiyle sorumlu İl Başkan yardımcısı Muharrem Papaker , Fındıklı İlçe Başkanı Akman Uzuner , ilçe Hanım kolları , İl ve ilçe  Genclik kollarının katılımları ile gerçekleşti.

rize-yendien-refah-partisi-1.jpg

Buradan bir açıklama yapan STK’larla sorumlu İl Başkan yardımcısı M.Bedri MERAL  “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip hal hatırlarını sorduk ,onların hayır dualarını almaya çalıştık. Ziyaretlerini ettiğimiz değerli büyüklerimiz bizleri aralarında görmekten çok mutlu olduklarını  söylemeleri ve sağlık durumlarının, moral motivasyonların iyi olduklarını görmemiz bizleri haliyle memnun etmiştir . Teşkilat olarak her zaman büyüklerimizin yanında olmak için gayret gösteriyoruz . 
Yaşlılarımız yılın sadece bir haftası ya da bir günü değil, her gün başımızın tacıdır. İnancımızdan gelen gelenek göreneklerimizde yer alan yaşlıya saygı ve hürmet de bunun en büyük göstergesidir.  Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

rize-yendien-refah-partisi-12.jpg

rize-yendien-refah-partisi-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum