RİZE’DE 8. HAMSİ FESTİVALİ DÜZENLENDİ

RİZE’DE 8. HAMSİ FESTİVALİ DÜZENLENDİ

RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN HAMSİ FESTİVALİ, BU YIL 8’İNCİ KEZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. FESTİVAL, SAHİL AÇIK OTOPARK ALANI’NDA VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA YAPILDI

HABER VİDEO

 

Festival kapsamında hamsi ikramı için sabah saatlerinden itibaren hazırlıklar başladı. Tonlarca hamsi, kurulan ızgaralarda ve tavalarla pişirilerek katılımcılara ücretsiz olarak dağıtıldı. Hamsi almak isteyen vatandaşlar için alanda uzun kuyruklar oluştu.

hamsili-borek-1.jpg

Etkinlik alanında hamsi ikramının yanı sıra Rize’ye özgü ürünler ve çeşitli balık türlerinin yer aldığı stantlar kuruldu. Festivalde çocuklar için oyun alanları da oluşturuldu.

hamsili-borek-12.jpg

Program boyunca Karadeniz müziği eşliğinde etkinlikler devam ederken, festival alanı gün boyunca ziyaretçilere açık kaldı. 8. Hamsi Festivali’ne Rize’den ve çevre illerden gelen vatandaşlar katılım sağladı.

hamsili-borek-13.jpg

hamsili-borek-14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.