RİZE’DE ANLAMLI HAREKET. 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN HEDİYE KABUL ETMEYEN ÖĞRETMEN NERİMAN ÖZTÜRK,SINIF ANNESİ TUĞBA KANDİL’İN GİRİŞİMİYLE HATAY’DAKİ BİR OKULA KIRTASİYE VE OYUNCAK YARDIMI YAPILDI

Bu yılın en anlamlı öğretmenler günü hediyesi Rize Vakıflar ilkokulundan geldi.

1-H sınıfı öğretmeni Neriman Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye kabul etmeyince devreye sınıf annesi Tuğba Kandil girdi. Bütün velilerle görüşen Kandil, ortaya muhteşem bir fikrin çıkmasına vesile oldu. 6 Şubat depreminde okulları zarar gören öğrencilere kırtasiye ve oyuncak yardımı yapılmasına karar verdiler. Alışverişler yapıldı ve alınan malzemeler Sınıf Öğretmeni Neriman Öztürk adına Hatay İskenderun İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerine gönderildi. 
Sınıf annesi Tuğba Kandil ve diğer veliler ayrıca Hatay Bedii sabuncu güzel sanatlar lisesine de iki adet bağlama hediye gönderdiler.
Velilerin bu örnek davranışı çocuklarını da mutlu etti. Onlarda hem depremzede kardeşlerini hem de sınıf öğretmenlerini mutlu etmek için çabaladı.

Rize’deki kardeşlerinden gelen hediyeleri alan öğrenci ve öğretmenlerinin mutluluğu ise görülmeye değerdi. İşte en anlamı öğretmenler günü hediyesi.
Ve sonuç muhteşemdi… Öğrencilerini yormamak adına hediye kabul etmeyen sınıf öğretmeni Neriman Öztürk, Hatay’dan gelen videoları görünce çok duygulandı. Hayatında aldığı en özel öğretmenler günü hediyesiydi. Öğrencileri ve annelerine teşekkür etti.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.