Rize'de aranan 18 kişi yakalandı , 2 si cezaevine gönderildi

Rize'de aranan 18 kişi yakalandı , 2 si cezaevine gönderildi

RİZE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NIN YÜRÜTTÜĞÜ OPERASYONLAR SONUCUNDA ÇEŞİTLİ SUÇLARLA İLİŞKİLENDİRİLEN 18 ŞÜPHELİ YAKALANDI. BU ŞÜPHELİLERDEN 2'Sİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Rize'de gerçekleşen son gelişmelerle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Rize İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü operasyonlar sonucunda çeşitli suçlarla ilişkilendirilen 18 şüpheli yakalandı. Bu şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar neticesinde toplamda 180 paket sigara tütünü ve 1.081 paket kaçak elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Bu olaylarla ilişkili olarak 32 şüpheli hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı, bu süreçte 1 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, aranan şahısların yakalanması için yapılan çalışmalarda 18 aranan şahıs ele geçirildi ve bu şahıslardan 2'si tutuklandı.

2.jpg

Rize İli'nin İkizdere İlçesi'nde düzenlenen "Cimil Başköy Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası" esnasında güvenlik tedbirleri titizlikle alındı ve faaliyet başarıyla gerçekleştirildi.

Göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda ise 4 Afganistan uyruklu göçmen ile bir organizatör yakalandı.

3.jpg

Bu gelişmeler, Rize'de emniyet güçlerinin suçla mücadelede kararlılığını ve çabalarını gösteriyor. Emniyet birimlerinin çalışmaları, halkın güvenliğini sağlama ve suçla etkin bir şekilde mücadele etme amacını taşıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.