Rize'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Rize'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde, alacak meselesi yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan 3 Gürcistan uyruklu kişi arasında çıkan kavgada, 2 kişi bıçakla yaralandı.

Olay, gece 01.00 sularında Atatürk Caddesi trafo mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu oldukları öğrenilen Koba Diasamidzeo ve Vladımer Tsıklauri caddede yürürken aralarında alacak meselesi bulunan ve soyadı belirlenemeyen Zividiad ile karşılaştılar. Aralarında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşünce Zividiad isimli vatandaş Koba ve Vladımer’i bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralılar 112 acil ekipleri tarafından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olduğu öğrenilen Koba Diasamidzeo Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı. Kayıplara karışan Zividiad isimli Gürcistan uyruklu vatandaşı yakalamak için çalışma başlatan emniyet güçleri, ilçe de bulunan çok sayıda gürcüyü ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.