Rize'de Binlerce Kişi Sakal-ı Şerif'ine Akın Etti

Rize'de Binlerce Kişi Sakal-ı Şerif'ine Akın Etti

Rize İl Müftülüğü'nün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Hz. Muhammed (SAV)'nin Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen binlerce kişi sırada bekledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında dün akşam namazını mütaekip Merkez Şeyh Camii'nde Mevlid-i Şerif okunarak Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif-i ziyaret edildi.

Rize İl Müftülüğü tarafından Şeyh Camii'nde düzenlenen mevlid programında Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Tashih-i Huruf kursiyerleri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Daire Başkanı Yunus Akkaya ile Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın Kutlu Doğum Haftası ile ilgili kısa konuşmasının ardından, Müftü Yardımcısı Rüstem Can’ın duasıyla program son buldu.

Kılınan yatsı namazı sonrası Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif-i ziyaret edildi.Katılımın yoğun olduğu programda, cemaat sakal-ı şerif-i görmek için adeta yarıştılar.



Sakal-ı Şerif'i gördükleri için çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) Sakal-ı Şerif’ini görebilmek için uzun zamandır sırada bekledik. Dünya gözüyle Efendimiz’in Sakal-ı Şerif'ini görebilmek bizleri çok mutlu etti. Buna vesile olan Rize İl Müftülüğü'ne çok teşekkür ediyoruz.” dedi.















Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.