Rize'de Büyük Yıkım Yarın Başlıyor

Rize'de Büyük Yıkım Yarın Başlıyor

Rize’nin önemli yatırımlarından biri olan (Timya Vadisi) Kentsel Dönüşüm Projesi’nin toplu yıkım programı için Rize Belediyesi hazırlıkları tamamladı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ında canlı yayınla katılacağı büyük yıkım programı Çay TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

  Yeniköy Mahallesi ( Timya Vadisi ) Kentsel Dönüşüm alanında 6 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak olan toplu yıkımın hazırlıkları tamamlandı. Rize, İzmir, Sakarya, Diyarbakır ve İstanbul illerinde yapılacak olan toplu yıkım programına Başbakan Recep Tayip Erdoğan canlı yayınla katılacak.

 Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında gerçekleşecek olan törenle ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırdığımız Kentsel Dönüşüm Projemiz artık hayata geçiriliyor. Kısa sürede sorunsuz bir şekilde tahliyesini gerçekleştirdiğimiz evlerin yıkımına başlıyoruz. 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında yapacağımız toplu yıkım törenimize Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan da canlı yayınla katılacak. Rize’miz için önemli olan bir projenin hayata geçirileceği bu anlamlı günde tüm hemşerilerimizi tören alanına bekler saygılar sunarım.” dedi.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.