RİZE'DE CHP OYLARININ BİR ÇOĞUNA TALİP OLAN VE DESTEK ALAN MEMLEKET PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ATİLLA KAYHAN, NİHAL DEMİR VE FURKAN KAZMAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

RİZE'DE CHP OYLARININ BİR ÇOĞUNA TALİP OLAN VE DESTEK ALAN MEMLEKET PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ATİLLA KAYHAN, NİHAL DEMİR VE FURKAN KAZMAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Memleket Partisi Rize örgütü ve vekil adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir ve Furkan Kazmaz devam eden yoğun yağmur ve fırtınaya rağmen esnaf ziyaretlerine bugün de devam etti.

Ziyaretler sonrası görüştüğümüz Memleket Partisi İl Başkanı Muhittin Bayrak, bizlere  açıklamalarda bulundu. 
"Artık Kaybedecek zamanımız yok, yağmur çamur demeden ziyaretlerimizi devam ettirmek zorundayız. Bugün Rize'de yaşanan yoğun sağanak yağmur ve fırtınaya rağmen bU günü nasıl değerlendirebiliriz diye vekil adaylarımızla düşündük ve daha önce hiç ziyaretlerde bulunmadığınız Şimal AVM esnafını ziyaret edelim dedik. Böylece bu sağanak yağmurda günümüzü boşa geçirmeyerek Şimal AVM'de esnaf ziyaretlerinde bulunduk.

memleket-partisi-rize-1.jpeg

Görüştüğümüz esnafların bir çoğu Şimal AVM'de boş bir kalabalık olduğunu ama dükkanlarına giren müşteri sayısının az olduğu söylediler. Kiraların yüksek olması nedeniyle Arap müşterileri dört gözle beklediklerini, Arap müşteriler sayesinde kiralarını anca ödeyebileceklerini bizlere anlattılar.

memleket-partisi-rize-12.jpeg

Bazı esnaf kardeşlerimiz  çalıştığı mağazada bile kendilerine kıyafet almakta zorlandıklarını, çok pahalılık oldugu dile getirdiler. Şimal AVM kiraları konusunda iyileştirme yapılması gerekmektedir. Şimal AVM'de her vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayabilecek uygun fiyatlarla satış yapan iş yerleri açılması bir gerekliliktir." Dedi.

memleket-partisi-rize-13.jpeg

memleket-partisi-rize-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.