Rize'de Dinamik Denetim Modeli Kapsamında Denetimler Gerçekleştiriliyor

Rize'de Dinamik Denetim Modeli Kapsamında Denetimler Gerçekleştiriliyor

Rize Valisi Kemal Çeber, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte İçişleri Bakanlığımız tarafından Kontrollü Normalleşme süreci içerisinde Dinamik Denetim Modeli kapsamında gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Vali Çeber ve Orgeneral Çetin, yapılan denetimler esnasından esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Yeşil ve Mavinin en çok yakıştığı il olan Rize’nin, Sağlık Bakanlığımızca yayınlanan Risk Haritasında Kırmızı alanda yer almasının çok üzücü olduğunu ifade eden Vali Çeber; “ Kontrollü Normalleşme ile birlikte alınan tedbirlerin uygulanması daha önemli bir hale gelmiştir. İlimiz hala risk haritasında çok riskli kısım içerisinde yer almakta. Ben inanıyorum ki Rizeli Hemşehrilerimizle birlikte bu durumu daha iyi bir noktaya taşıyacağız. “ şeklinde konuştu.

rize-vali-1.jpg

Ayrıca Vali Çeber, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kurum Müdürleri ve kurumlarca oluşturulan ekiplerin katıldığı denetimlerin, Dinamik Denetim Modeli kapsamında belirli periyotlarla sürekli olarak yapılmaya devam edeceğini söyledi.

rize-vali-12.jpg

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’de, şehir merkezine yapmış oldukları ziyaret ve denetimlerde genel olarak Rizelilerin maske kuralına uygun olarak hareket ettiğini gözlemlediğini ifade etti.

rize-vali-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.