Rizede dört ayrı sokağın altyapısı yenilendi

Rizede dört ayrı sokağın altyapısı yenilendi

Rizede altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor..

TOPHANE MAHALLESİNDE DÖRT AYRI SOKAĞIN ALTYAPISI YENİLENEREK BETONLANDI…
Rize Belediyesi tarafından Tophane Mahallesinde başlatılan geniş çaplı altyapı ve betonlama çalışmaları kapsamında birbirine bağlantılı 4 ayrı sokak yenilenerek modern görünüme kavuşturuldu.
İlimizde bir çok noktada aynı anda altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları yürüten Rize Belediyesi 2021 yılı yatırım programı kapsamında Tophane Mahallesinde daha önce parke taşı olan ve çökmelerin yaşandığı sokakları sökerek betonlama çalışmasıyla daha kullanışlı hale getirdi.

img-20210429-wa0021.jpg
Tophane Mahallesi sakinlerinin de memnuniyet duyduğu çalışmalar kapsamında ilk etapta Fındıklı sokak, 1 nolu Dik sokak, Kanarya sokak ve Bülbül sokağın altyapısı ele alınarak yağmursuyu, atıksu, kanalizasyon hatları kaliteli borularla yenilendi. Yağmur suyu mazgallarının da yenilendiği ve altyapısı tamamlanan sokaklar betonlanarak  mevcut yollar bozuk zeminden arındırıldı.

img-20210429-wa0022.jpg
Bambaşka bir görünüme kavuşan sokaklarda ikamet eden vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek emeği geçen başta Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin olmak üzere teknik ekibe teşekkürlerini sundular.
 Rize Belediyesi ilerleyen süreç içerisinde aynı mahallede kalan kısımlardaki sokaklarda da yeniden çalışma başlatarak eksiklikleri tamamlayacak.

img-20210429-wa0018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.