Rize'de Emniyet Görevlilerine Yemek

Rize'de Emniyet Görevlilerine Yemek

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü kapsamında, 17 ülkenin ‘Emniyet İrtibat Görevlileri’ onuruna öğlen yemeği verildi.

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü kapsamında, Rize İl Emniyet Müdürlüğünce İlimize davet edilen, Ankara’da ki Büyükelçilikler ve İstanbul’da ki Başkonsolosluklarda görev yapan, 17 ülkenin ‘Emniyet İrtibat Görevlileri’ onuruna, Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır’ın ev sahipliğinde bir öğlen yemeği verildi.

Yemek esnasında, Vali Çakır, Türk Polis Teşkilatının 168. yıldönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında; “Dünyada görev yapan güvenlik güçlerinin teknolojinin imkanlarını kullanarak her geçen gün çok daha farklı noktalarda işbirliği içerisinde olduğunu ve yapılan uygulamalarda da insan hakları ve demokrasi anlayışını geliştirdiklerini görüyoruz. Bu ve benzeri faaliyetlerle, bu bağlamdaki görev ve işbirliği daha da güçlenecektir. Farklı tarihlere denk gelse bile her ülkenin kendi polis teşkilatı kuruluş yıldönümü vardır. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü münasebetiyle sizlerin ve tüm emniyet teşkilatının günlerini kutluyorum” dedi.

Vali Çakır, ayrıca Türkiye’de görev yapan yabancı emniyet irtibat görevlilerini Rize’de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Rize’de bulunduğunuz süre içerisinde; Rize’nin özgün coğrafyasını ve Rizelinin konukseverliğini görme şansınız olacak” dedi ve konuklarıyla tek tek ilgilendi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.