Rize'de İkiz Kardeşler Geri Dönüm Kampanyasına Destek Verdi.

Rize'de İkiz Kardeşler Geri Dönüm Kampanyasına Destek Verdi.

Rize’de İkiz kardeşler Ecrin ve Ebrar Günaydın evlerinden ve akrabalarından topladıkları kapakları geri dönüşüme göndererek okullara yazıcı, laptop, Top setleri kazandırdı.

 Şehir Erhan Dural KAİHL Fen ve Sosyal Bilimler proje okulunda öğrenim gören ikiz kardeşler Ecrin ve Ebrar Günaydın evlerinde içme suyu olarak kullandıkları su şişelerinin kapaklarını geri dönüşüme kazandırmak için biriktirmeye başladı. Aynı zamanda akrabalarından da destek alan ikiz kardeşler 3 ayda 300 adet plastik kapak biriktirmeyi başardı. Biriktirdikleri kapakları yine bir pet şişe içerisine dolduran Günaydın kardeşler, Rize Belediyesi ekiplerine haber verdi. Evlerinde kadar gelen ekipler biriktirdikleri kapakları alarak ikiz kardeşlerle fotoğraf çektirdi.

 İkiz kardeşlerin yaptığı anlamlı davranış ile teşekkürlerini dile getiren Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ferdi Beyaztaş, ‘’ Geri dönüşüm projelerimizde en büyük destekçimiz duyarlı vatandaşlarımızdır. Özellikle genç kuşağın çevre dostu projelere destek vermesi bizim için çok özel ve anlamlı. İnsanı, çevreyi ve en önemlisi geleceğimizi koruyacak her projede böyle duyarlı gençlere ihtiyacımız olacak. Genç kardeşlerimize destekleri ve duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Emeklerine sağlık’’ dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum