Rize'de İlginç Hırsızlık

Rize'de İlginç Hırsızlık

Pazar'da hırsızlar, gece girdikleri dükkândaki el arabasına koydukları 300 kiloluk çelik para kasasıyla kayıplara karıştı!

Rize’nin Pazar ilçesinde yaşanan ilginç hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. Pazar'da bir işyerinde yaşanan ilginç hırsızlık olayında hırsızlar, gece girdikleri dükkândaki el arabasına koydukları 300 kiloluk çelik para kasasıyla kayıplara karıştı!

Edinilen bilgiye göre, Pazar Çarşıbaşı Mevkii Turhan Tan Sokak’taki Yalçın Balta’ya ait inşaat ve yem malzemeleri satılan işyerine dün gece, kepengi keserek giren hırsızlar, parmak izi bırakmamak için, işyerinde satılmakta olan eldivenleri taktıktan sonra yine işyerinde satışı yapılan bir el arabasına yaklaşık 300 kiloluk çelik para kasasını yükleyerek kayıplara karıştı.



Sabah, işyerine gelen dükkân sahibi kepengin kesik olduğunu fark edince polise haber verdi.

İşyerine giren dükkân sahibi ve polis ekipleri çelik para kasasının yerinde olmadığını gördüler. Ayrıca iş eldivenlerinden bir takım ve tek tekerli el arabasından da bir adet eksik olduğu tespit edildi.


Gece işyerinin önünde park halinde bir tır kamyonu bulunduğu ve hırsızların da bundan istifade ederek el arabasına yükledikleri çelik para kasasını götürdükleri anlaşıldı.

Kasada az miktarda nakit para ile matbu evraklar bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.




Pazar53


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.