Rize'de Kamyonet Alev Alev Yandı

Rize'de Kamyonet Alev Alev Yandı

Rize'de ot yüklü bir kamyonet henüz belirlenemeyen bir nedenle yol ortasında alev alev yandı.

Rize Merkezden Kaplıca Mahallesi istikametine gitmekte olan hem LPG hem de benzinle çalışan ot yüklü bir kamyonet belirlenemeyen bir sebepten aniden alev alarak yolda yandı.

Edinilen bilgiye göre bu akşam 20.20 sıralarında Muammer Toptan yönetimindeki 53 DD 629 plakalı ot yüklü kamyonet, Kaplıca Mahallesi'ne seyredecekken Merkez Atatürk Caddesi Postane binası önünde alev alev yanmaya başladı.

Alev topuna dönen kamyonete çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahale etmek istedi. Ancak, başarılı olamayan vatandaşlar itfaiye ekiplerine olayı haber verdi. Kısa sürede gelen Rize Belediyesi itfaiye ekipleri, alev alev yanan kamyoneti söndürürken aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.


Öte yandan kamyonetteki yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar diğer taraftan kamyonetteki 20 balya otu kamyonetten boşaltarak otların yanmasını önledi.

Sürücü Muammer Toptan ise yaptığı açıklamada, "Kaplıca Mahallesine gidecektim. Ziraat yolu çok rampalı olduğundan aracımı durdurarak LPG'den benzine almak istedim. Aracı benzine aldığımda araç bir anda alev alev yanmaya başladı. Yangının neden çıktığını bilmiyorum." dedi.

Yanan kamyonet daha sonra başka bir araç tarafından çekilerek Rize Sanayisine götürüldü.













Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.