Rize'de Karantina Kurallarına Uymayan Kişilere Cezai İşlem Uygulandı

Rize'de Karantina Kurallarına Uymayan Kişilere Cezai İşlem Uygulandı

Rize Valisi Kemal Çeber’in hassasiyetle takibinin yapılması talimatı verdiği karantina sürecinde bulunan kişilerin takibi yapılmaya devam ediyor. 

Yapılan incelemeler sonucunda Rize ilinde karantina da bulunması gereken iki kişinin karantina kurallarına uymayarak hareket ettiği Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Şahıslara idari cezai işlemleri yapılırken Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na da suç duyurusunda bulunuldu.

Vali Çeber, süreci yakından takip ederek, “İl genelinde Kovid-19 Pandemisi ile mücadelemiz yoğun olarak devam etmekte ve denetimlerimizi sıklaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızdan ricamız, tüm bireylerin bu süreçte üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesidir. Bizler sadece kendimizden değil yakınımızda bulunan kişilerden de sorumluyuz. 

Bu doğrultuda ilimiz genelinde pandemi sürecinde alınan tedbirlerin ve karantinada bulunan kişilerin takibi sürekli olarak yapılmaya devam etmekte ve kurallara riayet etmeyenler hakkında gerekli işlemler yapılmaktadır.

Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini, bunun yanında karantinada bulunan kişilerin karantina süreci boyunca evlerinde kalmalarını istiyoruz. Koronavirüs  alıcağımız tedbirlerden daha büyük değildir.“ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.