RİZE'DE MHP MİLLETVEKİLLERİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI. MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN , MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, RECEP BAKIRCI , AV. REMZİ KUTANOĞLU VE AV. YUNUS EMRE ÖZTÜRK KONUŞMALARINDA SALONU COŞTURDU

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Bu sürede siyasi partilerde aday tanıtım toplantıları sürüyor. MHP Rize Milletvekili aday tanıtım toplantısı da gerçekleştirildi.

Programa katılım fazlaydı… Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Kandemir aday tanıtım toplantısının açılışında konuştu.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, seçimler cumhur ittifakına destek istedi. Alkan konuşmasında bir oy cumhurbaşkanı RTE’na bir oy da MHP’ye dedi.

ihsan-alkan.jpg

MHP Rize Milletvekili adayı Recep Bakırcı, “teşkilatlarına sizin başınızı eğdirmeyeceğiz diye seslenirken, TBMM’ye gittiğimizde vekil nasıl olunur bu şehre göstereceğiz” dedi.

recep-bakirci-1.jpg

MHP’nin bir diğer iki adayı Av. Remzi Kutanoğlu ve Av. Yunus Emre Öztürk ise, asli görevlerinin partilerini rekor bir oyla meclise taşımak olduğunu vurgulayarak destek istedi.

recep-bakirci-2.jpg
GÖR/RÖP:Programa katılan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, belediye olarak vatandaşlara hizmet noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ve milletvekillerinin meclise taşınmasıyla arkalarının daha da güçleneceğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.