Rize’de Milli Ağaçlandırma Günü’nde Fidanlar Toprakla Buluştu
RİZE’DE MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU. 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ DOLAYISIYLA RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN SAHİL REKREASYON ALANI’NDA ANLAMLI BİR ETKİNLİK DÜZENLENDİ
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Rize Belediyesi tarafından Sahil Rekreasyon Alanı’nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin, RİBEGEM gönüllüleri, Engelsiz Yaşam Merkezi özel bireyleri, ÜNİAK topluluğu üyeleri, kamu kurum temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla çok sayıda fidan toprakla buluştu.

Etkinlikte, doğaya katkı sağlamak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Rize bırakmak amacıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. Katılımcılar, el birliğiyle diktikleri fidanlarla hem çevre bilincine dikkat çekti hem de “Geleceğe Nefes” kampanyasına destek verdi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.