RİZE'DE ÖZEL ÇOCUKLARDAN DUYGULANDIRAN VEDA

RİZE'DE ÖZEL ÇOCUKLARDAN DUYGULANDIRAN VEDA

Rize Özel Eğitim Meslek Okulu duygusal anların yaşandığı bir tören ile özel çocuklarını mezun etti.

Şimdi gidiyorum çok üzgünüm öğretmenlerim hakkınızı helal edin arkadaşlarım güle güle dedi Zeynep Tüfekci .
Kürsüye çıkan her bir öğrenci öğretmenlerine teşekkür edip okula ilk geldiği günden itibaren okulun kendilerine kattığı güzel şeylerden söz etti.
Öğrenci temsilcisi Ümit Fındıkcı ; Öğretmenlerime bir alkış dedi Öğretmenleri Okulu arkadasları için güzel temennilerde bulundu. "Öğretmenlerim Müdürüm arkadaşlarım hakkınızı helal edin" dedi .
Tören; özel çocuklar Ömer ve Nisanur sunduğu zeybek gösterisi,öğrencilerin birbirinden güzel söylediği şarkılar ile hareketlenirken öğrenciler mezuniyet belgelerini Öğretmenlerinin elinden aldı . 

engelli-rize-1.jpg
Okul Müdürü Murat Ergün veda konuşmasında ;Bugün 4 yıl süren beraberliğimizin son gününde önceki yıllardan farklı olarak 2 dönemi bir arada mezun ettik.
Bir yandan öğrencilerimizi topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da öğrencilerimizden ayrılmanın burukluğunu yaşamaktayız.

engelli-rize-12.jpg
Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatında da elinden geldiğince burada öğrendiklerini unutmadan hayatta dik durarak yollarına devam etmelerini umut ediyoruz.

engelli-rize-13.jpg
Hepimizin farklılıkları var ve bunu en iyi öğrencilerimiz bilmektedir. Okul içinde birbirlerine gösterdikleri empatiyi okul dışında da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyoruz. Birbirimize saygı duyarak ve farklılıklarımızı zenginlik olarak gördüğümüz takdirde ülke olarak daha güzel günler göreceğimiz kaçınılmazdır.

engelli-rize-14.jpg
Bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize başarılar diliyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu ve kapılarımızın onlara her zaman açık olduğunu tekrar belirtiyoruz dedi.

engelli-rize-15.jpg
Özel çocukların kep atması ve hatıra fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.
Haber : Yasemin Özçelik

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.