RİZE’DE ÖZEL OKULLAR KAPILARINI DEPREMZEDELER İÇİN AÇTI. RİZE LEVENT KOLEJİ KURUCU MÜDÜRÜ ABDULKADİR ERDEM 150’ YE YAKIN DEPREMZEDE ÇOCUK ÖZEL OKULLARIMIZDA OKULA BAŞLADI

Türkiye depremzede vatandaşlar için seferber oldu. İlk günden bu yana sahada yer alan Rizeliler şimdi de evlerinin ve okullarının kapılarını depremzede vatandaş ve çocuklar içi açıyor.

Rize’de ki bütün özel okullarda bu anlamda ciddi bir adım attı. Depremzede öğrenciler 2022-2023 sezon sonuna kadar özel okullarda ücretsiz öğrenim görebilecekler. Rize Levent Koleji Kurucu Müdürü Abdulkadir Erdem, sürecin nasıl işleyeceğine dair Çay tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Binlerce insan hayatını kaybetti, yünlerce ev yıkıldı. Bir günde milyonlarca insanın hayatı değişti… Depremin hemen ardından Türkiye tek ses tek yürek oldu. Gencinden yaşlısına herkes deprem bölgesinde ki vatandaşlara yardım için bir araya geldi. Yurdun dört bir yanında vatandaş kapılarını depremzedeler için açtı. Şuanda 3 bin depremzede Rize’de misafir ediliyor.  Açıklamayı Rize Valisi Kemal Çeber Çay TV ekranlarında yapmıştı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.