Rize'de Ramazan Pidesi Fiyatı belli oldu

Rize'de Ramazan Pidesi Fiyatı belli oldu

RİZE'DE RAMAZAN PİDESİ FİYATI BELLİ OLDU. 340 GRAM SADE SUSAMLI PİDE 20 TL'DEN SATILACAK

Rize'de Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu. 340 Gramlık Sade Susamlı Pide 20 Liradan Satılacak

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Rize'de Ramazan pidesi fiyatları da bir kez daha tartışma konusu oldu. Yerel fırınlar, 340 gramlik sade susamlı Ramazan pidesini 20 liradan satışa sunacakları öğrenildi.

Vatandaşlar, pide fiyatlarının her yıl artmasından şikayetçi. Özellikle ekonomik zorluklarla boğuşan aileler, Ramazan sofralarını süsleyecek olan pidenin bu yüksek fiyatının kendilerini zorladığını belirtiyorlar. Bazıları, geçmiş yıllara göre fiyat artışının kabul edilemez olduğunu ifade ediyorlar.

Fırın sahipleri ise, malzeme fiyatlarındaki artışın ve işletme maliyetlerinin yüksekliğinin pide fiyatlarına yansıtıldığını savunuyorlar. Ancak, vatandaşlar bu açıklamaları yeterli bulmuyor ve fiyatların daha makul düzeyde tutulması gerektiğini dile getiriyorlar.

Ramazan pidesi, iftar sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alırken, bu yıl da Rize'de pide fiyatlarının yükselmesi, birçok kişiyi endişelendiriyor. Ramazan ayında ekonomik olarak zorlanan aileler için pide fiyatlarının makul seviyede tutulması önem arz ediyor.

*Rize'de Ramazan Pidesi Fiyatları ve Vatandaşların Görüşleri Hakkında Gelişmeler Oldukça Haber Merkezi Olarak Sizleri Bilgilendirmeye Devam Edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.