Rize'de Rögardan Çıkan Adamın İfadesi Üzerine 4 Kişi Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

Rize'de Rögardan Çıkan Adamın İfadesi Üzerine 4 Kişi Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

Rize'de dün akşam saatlerinde yardım istemesi üzerine itfaiye ekipleri tarafından rögardan çıkarılan adamın alınan ilk ifadesi üzerine başlatılan soruşturmada 3 kişi yakalandı, 1 kişi ise aranıyor.

Rize'de dün akşam saat 19:00 sıralarında Piriçelebi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan kanalizasyon içerisinde mahsur kalan ve yardım isteyen E.D. (30) isimli bir şahıs olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Rögardan çıkarıldıktan sonra Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk tedavisi yapılan E.D., polis ekiplerine verdiği ifadede yaşadığı tedirginlik üzerine kanalizasyon hattına sığındığını beyan etti.
E.D. verdiği ifadede daha önceden tanıdığı arkadaşlarıyla beraber sahil dolgu sahasında buluştuğunu, birlikte bağ evine çay içmeye gittikleri, aralarındaki konuşmalar sırasında tedirginlik yaşadığını, telefon konuşması bahanesiyle bulundukları evden dışarı çıkarak kaçtığını ve mevkiini bilmediği dereden koşarak kanalizasyon çukuruna girdiğini iddia etti.


Olayın ardından bir çalışma başlatan polis ekipleri, E.D.'nin verdiği ifadeden yola çıkarak 4 kişi olduğu tespit edilen şüpheli şahıslardan M.E., U.H., O.K.'yu yakaladı. A.Ö. isimli şahsın ise yakalamasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

1-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.