RİZE'DE TİYATRO  ARF SABİTİ

RİZE'DE TİYATRO ARF SABİTİ

“ARF SABİTİ” 14 - 15 OCAK 2020 SAAT : 20:00 10 TL’NİN ARKASINDA FOTOĞRAFI OLAN DAHİ MATEMATİKÇİMİZ CAHİT ARF’IN HAYATINDAN KESİTLER SUNAN “ARF SABİTİ” ADLI OYUN İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

 “ARF SABİTİ”

  14 - 15 OCAK 2020  SAAT : 20:00
     10 TL’NİN ARKASINDA FOTOĞRAFI OLAN DAHİ MATEMATİKÇİMİZ CAHİT ARF’IN HAYATINDAN KESİTLER SUNAN “ARF SABİTİ” ADLI OYUN İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE
 
İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde 2020 yılının ilk oyunu 14-15 Ocak’ta İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “ARF SABİTİ” adlı oyunu olacak.
 
Feraye ŞAHİN’in eseri olan oyunun yönetmeni M. Sadık YAĞCI. 
 
Oyun “Arf Sabiti” adını dünya matematik literatürüne geçiren dahi matematikçimiz Cahit Arf’ın yaşamını ve hayatı boyunca mesleği ile vatan sevgisi arasında kalarak sürdürdüğü mücadelesini gözler önüne serer. Biyografik ögelerle beslenmiş, dram türündeki oyun, Cahit Arf’ın hayatından kesitler sunmakta ve ülkemizin önemli bir sorunu olan “beyin göçü” olgusuna dikkat çekmektedir.
İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 14 - 15 Ocak 2020 Salı ve Çarşamba akşamları saat 20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.