RİZE'DEKİ 19 ODA  GÜVEN AKSOY'U DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLADILAR

RİZE'DEKİ 19 ODA GÜVEN AKSOY'U DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLADILAR

Rize Esnaf ve Odalar Birliği Başkanı Güven AKSOY bir basın açıklaması yayınladı.

guvan-aksoy-1.jpg

Güven AKSOY'un yaptığı basın açıklaması ;

Değerli esnaf odası başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerimiz; 
Son zamanlarda gerek sosyal medyada gerek kamuoyu önünde Esnaf ve Sanatkarlarımızın gelenek ve görenekleriyle örtüşmeyen, “Ahi Evran” geleneğimizle bağdaşmayan açıklamalar teşkilatımızı hedef almaktadır. Bu mesnetsiz açıklamalar bizim başarı ve azmimizi engellemeyecektir.4 yıl önce çıktığımız yolda yaptığımız hizmetler yarın yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Esnaf oda başkanlarımız ve yönetim kurullarımız yaptıklarımızı etüt ederek ortaya koymuş olduğumuz başarıya destek verecektir. 19 esnaf odamız açıkça bizlere tam destek verdiklerini bildirmişlerdir. Bize düşen birliğimize bağlı diğer 6 esnaf odamızı da kucaklayarak esnaf odalarımızı daha üst seviyelere taşımak olacaktır.

Gelecek dönem Allah, bizlere odalarımızı gerek fiziksel, gerekse kurumsal anlamda daha iyi yerlere getirmek daha güzel hizmetler vermeyi bizlere nasip etsin. Biz bu zamana kadar görev yaptığımız kurumlarda değil saltanat sürmeyi, esnaf ve sanatkarlarımızın hizmetkarı olmaya çalıştık. Yıllarca beraber yol aldığımız arkadaşımızın biri aday olabilir! Ama bu ahlak sınırlarını aşmadan, esnaf ve sanatkarlarımızın değerleriyle örtüşen örnek davranış göstererek adaylık süreci yürütebilir. Ne yazık ki gelenek ve göreneklerimizle örtüşmeyen açıklamalar yapılmaktadır. Bu arkadaşımız birlik yönetimimiz içinde görevini hala yürütmekte olmasına rağmen böylesi açıklamalarda bulunması kurumlarımızı ve teşkilatımızı üzmüştür. 

Geçmişi yüzyıllara dayanan referansını ahlak ve namus erdem adalet değerleriyle yürüten bir teşkilatın kurumlarında saltanattan söz etmek akıl tutulmasıdır. Bizim yazılan söylenen her düşünceye söyleme mutlaka bir cevabımız vardır. Kötü söz asılsız iddia sahibine aittir. Bizim referansımız teşkilatımızın değerleridir. Esnaf odası başkanlarımızla, yöneticilerimizle ve kadromuzla işimize odaklanarak esnafımızın sorunlarını ve genel beklentilerine odaklanarak yolumuza devam ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin geçmişinden bugüne baktığımızda gerek kamuoyu gerekse 81 İl Birliklerimizin Esnaf ve Sanatkarlarımızın her zaman takdirini kazandık. Yaptığımız hizmetler başarı karnemizi göstermektedir. Rize’de kurmuş olduğumuz birlik beraberlik bundan sonrada devam edecektir. Kurumlarımıza yönelik karalama yönünde mesnetsiz yorum ve açıklamalar kimseye fayda sağlamayacaktır. Bu düşünceler ışığında yarın varacağımız noktanın bugünün tercih ve hedefleri olacağı bilinciyle tüm esnaf camiamıza saygı ve sevgilerimi sunar kandillerini kutlarım dedi.

guvan-aksoy-12.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.