RİZE'DEKİ ODA SEÇİMLERİNDE ADAYLIK YARIŞI KIZIŞIYOR , AYRINTILAR CAYTVHABER.COM'DA

RİZE'DEKİ ODA SEÇİMLERİNDE ADAYLIK YARIŞI KIZIŞIYOR , AYRINTILAR CAYTVHABER.COM'DA

Oda ve borsalarda seçim heyecanı başladı, tarih ve isimler de şekilleniyor.

Bazı odalarda mevcut isimler tekrar aday olurken, sürpriz isimler de yarışa katılıyor.  Bazı adaylar ise çalışmalarını sessiz sürdürmeyi tercih ediyor. 4 Ekim’de yapılacak olan Rize Ticaret Borsası Başkanlık seçiminde sürpriz bir isim adaylığını açıkladı. 2009 tarihinden itibaren Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Mehmet Erdoğan’a rakip olan kişi tecrübeli İş adamı Bey çay yönetim kurulu başkanı Hasan Uzun… Rize’nin tanınan simalarından olan Uzun, Borsa Başkanlığı için kolları sıvadı.
Rize Ticaret ve Sanayi Odasında da seçim heyecanı yaşanıyor.  5 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimlerde Mevcut başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu yeniden aday olurken, İş adamı Asım Çillioğlu da 2. aday olarak seçime girecek.

Rize Ziraat Odası seçimlerine de az bir süre kaldı. 22 yıldır Rize Ziraat odasını yöneten mevcut başkan Nevzat Paliç’e sürpriz isimler rakip oldu. İlk adaylığını açıklayan Rize İl Genel Meclis üyesi Emin Kanbur oldu. Ardından, Rize  Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Bünyamin Arslan adaylığını açıkladı. ÇAYUDAD başkanı ve aynı zamanda Rize Ziraat Odası Meclis üyesi Mustafa Mavi’ de adaylık için ismini açıkladı. 12. ayda delege seçimleri yapılacak ardından 2023 Şubat ayında ise Başkanlık seçimleri için sandığa gidilecek.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum