RİZE'DEKİ ODA VE BORSALAR HAREKETE GEÇTİ

RİZE'DEKİ ODA VE BORSALAR HAREKETE GEÇTİ

Rize'de Oda Ve Borsalar Turizm Sektöründe Altyapı ve Hizmet Kalitesinin Artırılması amacıyla bir komisyon kurulmasına karar verildi.Rize İli Oda Borsa Müşterek Toplantısı, Pazar TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Yasa gereği 4 ayda bir gerçekleştirilen ‘Rize Oda-Borsa Müşterek Toplantısı’, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ticaret ve Sanayi Odaları meclis başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile genel sekreterlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Oda Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, İsmail Erdem ve İsmail Selim Bilgin ile Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz katılım sağladı.

Toplantıda ilimiz ve bölgemizi yakından ilgilendiren konular ele alındı. Özellikle geçtiğimiz ay başlanan Çay sezonu ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda turizm alanında durum değerlendirmesi, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konularında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda ayrıca yapımına devam edilen Havalimanı projesi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Havalimanının faaliyete geçmesinin ve Pandeminin etkilerinin azalmasının ardından bölgenin turizm açısından hazır olması için turizm sektöründe altyapı ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Lojistik merkez ve bölgedeki diğer projelerin durumları hakkındaki görüşlerin ifade edildiği toplantıda Oto Galericileri Sitesi konusunda görüşler ifade edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum