Rizeli Bürokratlar Bir Araya Geldi

Rizeli Bürokratlar Bir Araya Geldi

Çeşitli kurumlarda görev yapan Rizeli bürokratlar bir araya geldi.

Ankara Rizeliler Grubunun her ay düzenlediği yemekli toplantıların 134.sü bayram nedeniyle Rize'de gerçekleşti.

Bayramı memleketlerinde geçirmek için Rize'ye gelen bürokatlar Ankara Rizeliler Grubunun organize ettiği yemekte bir araya geldi.
 
Programa katılan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Bu tür organizasyonların varlığı bizleri mutlu ediyor. Kaldı ki bürokratlarımızın en az yüzde 20-30'u Rize'de liseden, üniversiteden abilerimiz, arkadaşlarımız. Bu tür orgnizasyonların şehir dışında, Ankara veya İstanbul'da oluyor olması o iller açısından çok önemli.  Bürokratlarımızın Ankara'da, genel müdürlklerde veya bakanlıklarda olmaları, orada bir nevi Rize'nin hizmetlerinin gözü kulağı olmaları, oradaki hizmetlerin Rize'ye yansıyan unsurlarıni bize aktarabilmeleri bizi mutlu edecektir." dedi.
 
11 yıldır Rize grubu adı altında Ankara'daki üst düzey Rizeli bürokratları bir araya getidiklerini ifade eden Ankara Rizeliler Grubu Başkanı İrfan Coşkun, "Geçen ay Ankara Hakim Evi'nde 133. buluşmamızı yaptık. Bu 11 yıllık süreçte sadece pandemiden dolayı yemeksiz, video konfrerans üzerinden buluşma gerçekleştirdik. Bayramlarda da Rize'ye gelen arkadaşlarımızla beraber Rize'de bir araya geliyoruz. İnşallah daha nice 10 yıllar bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.