Rizeli Doğaseverlerden Kar Yürüyüşü

Rizeli Doğaseverlerden Kar Yürüyüşü

Rize'de, bir grup doğasever kar yürüyüşü gerçekleştirdi.

Bir grup doğasever, fotoğraf sanatçısı ve dernek üyeleri iki saatlik bir araç yolculuğundan sonra Petran Yaylasına yakın bir noktaya ulaştı. Buradan yaya olarak Petran Yaylası'na oradan Meles Yaylası'na hareket eden grup, beş saatlik bir yürüyüşün ardından Meles Yaylası'na ulaştı.
Petran Yaylası'nda yoğun sis altında başlayan yürüyüş, sisin dağılmasıyla daha da keyifli bir hale geldi. Çam ağaçları altında eşsiz bir manzara eşliğinde ve yaklaşık 60 santim karla kaplı parkurda gerçekleşen yürüyüş esnasında oldukça keyifli anlar yaşandı. Zaman zaman toplu olarak şarkılar söylendi, kartopu oynandı, fotoğraflar çekildi. Yorucu bir yürüyüşün ardından Meles Yaylası'nda ahşap bir yayla evinde mola verildi. Burada yakılan ateşin başında bir süre dinlenen grup üyeleri, yapılan muhlamanın yenmesinin ardından Rize'ye döndü.
Oldukça keyifli bir organizasyon olduğunu belirten doğasever Gökay İnan, “Meles Yaylası'na bir gezi yaptık. Arkadaşlar, Meles Yaylası'nın güzelliğine hayran kaldı. Yeniden buraya gelmek istiyoruz. Yaylamız her mevsim bir başka güzelliğe bürünüyor” dedi.










Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.