Rizeli Egemen`in Lösemi İle Mücadelesi

Rizeli Egemen`in Lösemi İle Mücadelesi

Doğu Karadeniz Bölgesi`nde özellikle Rizede kanser hastalığı çok sık görülüyor. Şimdi de Rizeli küçük bir bebek lösemi hastalığının pençesinde...

Rizeli Egemen bebek henüz bir yaşına yeni girdi. Lösemiye yakalandığında henüz 10 aylıktı ve ilk doğum gününü hastanede geçirmek zorunda kaldı. Tedavisi Trabzonda devam eden Egemen bebek bu zamana kadar 23 kere Kemotarapi görmüş. Doktorları ``Egemen bebeğin yaşı çok küçük ve bünyesi böylesine ağır bir hastalığı kaldırabilecek kadar güçlü değil en kısa zamanda ilik nakli olması gerekiyor`` dedi.
Alçı dekorasyon ustası olan ve sadece iş çıktığı sürece çalışabilen baba Serkan Delihasan oğlunun 2 aydır Trabzon Farabi Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirterek, “1 yaşına yeni giren lösemi hastası oğlum yaşam mücadelesi veriyor, 4 nüfuslu bir aileyiz. Çocuğumun hastane masraflarını karşılayacak durumum yok. Zaten iş çıktığı sürece çalışabilen bir insanım şimdi hastanede oğlumla ilgilenmekten işe gidemiyorum. İşe gittiğim zamanlarda ise aklım oğlumda olduğu için kafamı toplayıp işe adapte olamıyorum. 3 yaşındaki büyük oğlumu da 2 aydır göremiyorum diyerek hem yetkililerin hem de hayırsever vatandaşların kendisine destek vermesini istedi.

Egemen bebeğe yardım etmek isteyenler 0545 791 67 15 nolu telefona ulaşabilir.

Banka Hesap Numası:
Serkan Delihasan
Ziraat Bankası
hesap iban: TR39 0001 0008 5560 2539 3550 01





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.