Rizeli Öğrencilerin Dilekleri Yerine Getirildi

Rizeli Öğrencilerin Dilekleri Yerine Getirildi

Derepazarı Kaymakamlığı ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Dilek Tut, Gerçek Olsun” projesi kapsamında, öğrencilerin dilekleri gerçekleştirildi.

Derepazarı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Şimal AVM arasında yapılan protokolle uygulanmaya başlayan “Bir Dilek Tut, Gerçek Olsun” projesi kapsamında Şimal AVM etkinlik alanında kurulan stant ile toplamda 110 öğrencinin dilek ve temennileri alınmıştı. Bugün de gerçekleştirilen programla dilek tutan öğrencilerin dilekleri gerçekleştirildi.

Derepazarı Fıçıcılar İlkokulunda düzenlenen programa Rize Valisi Kemal Çeber, Derepazarı Kaymakamı Bekir Yalçın, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Şimal AVM yöneticileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

rize-vali-1.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Derepazarı Kaymakamı Bekir Yalçın projenin detayları, amacı ve bugüne kadarki süreciyle ilgili bilgiler vererek, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Bu güzel program vesilesi ile çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Kemal Çeber, yapmış olduğu konuşmada “Siz çocuklarımız için yapılmış çok güzel bir proje için bir aradayız. Bizler ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz, çünkü sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizin iyi yetişmeniz, iyi birer insan olmanız, vatanınıza, milletinize, devletinize, ailenize ve kendinize faydalı bireyler olmanız bizim için çok önemli.

rize-vali-13.jpg

Bu tip projeleri maddi değerleriyle değerlendirmek analiz etmek çok doğru olmaz. Değeri, konusu, içeriği ne olursa olsun birlikte yapılan faaliyetler beni çok etkiler. Ama buradaki kamu, özel sektör iş birliği beni ayrıca sevindirdi. Bu projemizde, açıldığı günden bu yana ilimize çok ciddi renk katan Şimal AVM de var. Yani devlet ve özel sektörün bir arada yaptığı bir faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Benim için bu boyutuyla da çok özel bir faaliyet. Bu tür projelerin devamını bekliyoruz. Tüm evlatlarımızın dileklerinin kabul olmasını diliyorum. Bu projede emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyor, çocuklarımızın yüzlerini güldürdükleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere dilek kutularına atmış oldukları istekler doğrultusunda bisiklet, scooter, oyun konsolu, kıyafet, oyuncak, evcil hayvan vb. hediyeler protokol tarafından verildi.

Vali Çeber, hediye dağıtımında muhabbet kuşu hediye ettiği öğrenciye, kuşa isim verdiğinde kendisine de söylemesini istedi.  Ayrıca yapılan proje kapsamında Vali Çeber tarafından Şimal AVM Genel Müdürü Yeşim Aydoğan’a teşekkür plaketi verildi.

Program tüm öğrencilere hediyelerinin dağıtılması ile son buldu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.