Rizeli Yarışmacı Dilara Türüt Masterchef'e Damga Vurdu

Rizeli Yarışmacı Dilara Türüt Masterchef'e Damga Vurdu

Masterchef Türkiye'ye katılan Rizeli yarışmacı Dilara Türüt, finale kalsa da yarışmadan çekildi. Adımı daha fazla düşürmeye gerek yok diyen yarışmacı Masterchef'ten ayrıldı 

MasterChef Türkiye'nin final turuna kalan Dilara Türüt, yarışmadan çekilme kararı aldı. "Burası kurtlar sofrası, ben meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha fazla düşürmeye gerek yok" diyen Türüt, gözyaşları içinde yarışmaya veda etti.


Hafta başından bu yana verilen yemekleri istediği gibi yapamayan Dilara Türüt, dün akşam yayınlanan bölümde de ikinci tura kalamayınca radikal bir karar aldı. MasterChef'te bir ilk yaşandı ve Dilara yarışmadan çekilmek istediğini belirtti. Mutfak bilgisinin yarışmaya yetmediğini ve yeniden hazırlanıp gelmek istediğini belirten Dilara, "Şefim ben daha fazla devam etmek istemiyorum. Ben bu meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha da fazla düşürmeden, sizin de izniniz olursa devam etmek istemiyorum. Kurtlar sofrası burası. Hem mutfak bilgim, hem de duygusal olarak kendimi geliştirip öyle gelmek gerekiyormuş. Kendimi daha iyi geliştirip daha sonra tekrar karşınıza çıkacağım" dedi.


Dilara'nın ayrılmak istemesinin üzerine stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Dilara konuşma esnasında gözyaşlarına hakim olamayınca yarışmacılar da zor anlar yaşadı. Final turuna kalan Kayhan ise arkadaşının ardından dakikalarca gözyaşı döktü. Şef Mehmet Yalçınkaya ise, "Normalde biz kesinlikle buna müsaade etmeyiz, bizim kurallarımız var. Ama eleme turlarında olduğumuz için senin tercihin. Önünde uzun bir yol var" dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum