RİZE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN BLOKLARIN İSMİ HENÜZ BELLİ DEĞİL.BİZLERDE ÇAY TV OLARAK SOKAĞA İNDİK VE VATANDAŞIN İSİM ÖNERİLERİNİ ALDIK. KİMİ RTE DEDİ, KİMİ ÇAY, KİMİ İSE MİLLET BAHÇESİ. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM’DA

BELEDİYE BLOKLARINA RİZELİ’DEN İSİM ÖNERİSİ

Rize’de Ticaretin Kalbinin Attığı Yer Olarak Adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesi Çerçevesinde Yapılan Belediye Bloklarının Açılışı Yapıldı. Şehrin Çehresini Değiştiren Blokların İsmi Henüz Belli Değil.Bizlerde Çay Tv Olarak Sokağa İndik Ve Vatandaşın İsim Önerilerini Aldık. Kimi Rte Dedi, Kimi Çay, Kimi İse Millet Bahçesi. İşte O Cevaplar.

Rize şehir merkezindeki Çarşı Mahallesi’nde, deniz suyundan kaynaklı korozyon nedeniyle sağlamlığını yittirdiği için yıkılan belediye bloklarının yerine yükselen yeni binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.  Bloklarının içerisinde bulunan dükkanlar hak sahiplerine teslim edildi. Yakın zamanda ışıkları yanacak olan bloklar şehir merkezinin kalbinin attığı bir yer olacak. Rize’nin yeni sembolü olacak bu proje için vatandaşlar isim önerilerinde bulundu.
Rizeliler blokların yeni ismi için yaratıcılığını konuşturdu. Kimi Recep Tayyip Erdoğan dedi,  kimi Rize’nin simgesi çay dedi, kimi yeşil-mavi olmasını istedi, kimi ise millet bahçesi, TOKİ gibi farklı isimler önerdi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.