Rize’nin Güneysu İlçesine Bağlı Başköy Köyü Muhtar Adayı Kemal Baltacı Vatandaşa Hizmet Etmek İçin Kolları Sıvadı

GENÇ, DİNAMİK VE ÇALIŞKAN BAŞKÖY MUHTAR ADAYI KEMAL BALTACI: “GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ADAY OLDUK” DEDİ. RİZE’NİN GÜNEYSU İLÇESİNE BAĞLI BAŞKÖY KÖYÜ MUHTAR ADAYI KEMAL BALTACI VATANDAŞA HİZMET ETMEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Türkiye 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlere hazırlanıyor. Bir yandan siyasi partilerin adayları belli olurken diğer yandan muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Rize’nin Güneysu İlçesine bağlı Başköy köyü muhtar adayı Kemal Baltacı da vatandaşa hizmet etmek için kolları sıvadı.


31 Mart Seçimlerine Artık Geri Sayım Başladı. Bu Süreçte Sadece Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adayları Değil Muhtar Adayları Da Vatandaşlar Bir Araya Geliyor Ve Çalışmalarını Anlatıyor. Rize’nin Güneysu İlçesine Bağlı Başköy Köyü Muhtar Adayı Kemal Baltacı, Doğup Büyüdüğü Köyüne Hizmet Etmek İçin Sabırsızlanıyor. Genç, Dinamik Ve Çalışkan Muhtar Adayı, Seçilmesi Halinde Köyü İçin Yapacağı Çalışmaları da Anlattı.


Sıhhı tesisat işiyle ilgilenen Muhtar adayı Baltacı, köye hizmet anlamında hazır olduğunu söyledi.
 “Benim önceliğim hizmet” diyen muhtar adayı Baltacı, seçilmesi halinde doğup büyüdüğü köyü için vaatlerini açıkladı.


Genç, dinamik ve çalışkan muhtar adayı Kemal Baltacı, “beni her daim sahada göreceksiniz” diyerek vatandaşın oyuna talip olduğunu belirtti.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.