Rize'nin Petran köyünde 15. Petranboard Şenliği ne zaman 2024  ?

Rize'nin Petran köyünde 15. Petranboard Şenliği ne zaman 2024 ?

RİZE'NİN İKİZDERE İLÇESİNE BAĞLI MEŞEKÖY (PETRAN) KÖYÜNDE GELENEKSEL HALE GELEN 15. PETRANBOARD ŞENLİĞİ 25 ŞUBAT'TA DÜZENLENECEK

Petran Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Petranboard Kayak Şenliği, bu yıl da kar severleri bir araya getirmek için 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek. İkizdere Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen etkinlik, tahta kayaklarla karın keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli anlara sahne olması beklenen Petranboard Kayak Şenliği'ne, şehir içi ve dışından birçok katılımcının ilgi göstermesi bekleniyor. Katılımcılar, tahta kayaklarını alarak eğlenceli bir gün geçirecekleri organizasyona akın edecek.

Etkinlik kapsamında mangal partileri düzenlenecek ve katılımcılar, tulum eşliğinde horon oynayarak eğlencenin tadını çıkaracaklar. Kayak tutkunları, doğanın bembeyaz örtüsü üzerinde unutulmaz anılara tanıklık edecekler.

Petranboard Kayak Şenliği, her yaştan ve her seviyeden katılımcıya hitap ederek, karın keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri bir araya getirecek. 25 Şubat'ta gerçekleşecek olan etkinlik, karlı bir gün geçirmek ve doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi bekliyor. Bu renkli şenlik, Petran bölgesinin kışın tadını çıkarmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.