Rize'nin Yeni Başsavcısı Geliyor

Rize'nin Yeni Başsavcısı Geliyor

2013 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi ile Rize’ye atanan Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Rize’deki görevine başlıyor…

Kararname ile Rize Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan’ın, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığına atanmasıyla, Aslan'ın yerine Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, bugün (Perşembe günü) Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilişiğini kesiyor.

Rize’nin yeni Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız’ın gelecek hafta içerisinde Rize’deki görevine başlayacağı öğrenildi.

HÜSNÜ HAKAN YAĞIZ KİMDİR ?

Hüsnü Hakan Yağız, 1969 Ankara doğumlu olup Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Sırasıyla Mardin ili Derik ilçesi ile Çankırı ili Orta ilçesi, Mersin ili Bozyazı ilçesi ve Amasya Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Yozgat ili Boğazlıyan ilçesi, Bingöl ve Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yaz kararnamesi ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Yağız, evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.