RSMMMO BAŞKANI ÇAKMAKÇI'DAN VERGİ HAFTASI KUTLAMA MESAJI

RSMMMO BAŞKANI ÇAKMAKÇI'DAN VERGİ HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Vergi mevzuatının daha adil, etkin, anlaşılabilir ve kolay ulaşılabilir bir yapıya sahip olması, vergi tabanının genişletilmesi, vergiye uyum maliyetinin azaltılarak yatırım ortamının iyileştirilmesi, istihdam artışı, kayıtlı ekonomiye geçişi özendirerek ekonomide verimlilik ve rekabet gücünün yükselmesi amacıyla yasal düzenlenmelerin yapılması gerekmektedir. 


      Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler, mali idaremizin en büyük destekçisidir. TÜRMOB camiası şimdiye kadar olduğu gibi yarınlarda da mali idaremizle iş birliği içinde çalışmaya ve vergi sistemimizin işlemesine destek olmaya devam edecektir.


  Bu yıl 22 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında kutlanacak, 32. Vergi Haftası dolayısıyla, vergisel yükümlülüklerini yerine getirerek, vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerin, verginin tahakkuk ve tahsilatında en önemli görevi üstlenen Gelir İdaresi teşkilatına, ilimizde bu anlamda farkındalık yaratan çalışmalar, ziyaretler ve tanıtımlar yapan Rize Defterdarımız Mehmet DOĞAN’ nın  ve bütün yöneticilerin, emeği geçen herkesin vergi haftasını kutlarım.

Ali Fuat ÇAKMAKÇI
Başkan

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.