RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Rize Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Rize Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

Rize Valisi Kemal Çeber, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Rize Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Vali Çeber’e Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karamanın eşlik ettiği ziyaretlerde, Hastane Başhekimleri Doç. Dr. Gökhan Demiral ve Dr. Öğr. Üyesi Özcan Yavaşi hazır bulundu.

Vali Çeber, ziyaret ve incelemelerinde hastane çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Vali Çeber, tüm sağlık çalışanlarının pandemi süreci içerisinde büyük bir fedakarlık ve özveri içinde çalıştıklarına vurgu yaparak, “ Sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasında, sağlık tesislerinin varlığı büyük önem taşısa da, asıl başarıyı getiren ve övgüyü hak eden sağlık çalışanlarımızın özverili, sabırlı ve hoşgörülü bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak, üstlendikleri görevi hakkıyla yerine getirme çabalarıdır. 

rize-vali-1.jpg

Özellikle bütün dünyanın Covid-19 salgını ile mücadele ettiği şu günlerde, sürekli görevi başından ayrılmayan sağlık çalışanlarımızın gösterdiği gayret herkes tarafından taktir toplamaktadır.

rize-vali-12.jpg

Toplum sağlığını korumak için özveriyle çalışan, mesai mefhumu gözetmeksizin mesleklerini icra eden hekimlerimizin ve diğer bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. “ ifadelerini kullandı.

rize-vali-13.jpg

rize-vali-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.