RTEÜ Kurucular Kurulu Toplandı

RTEÜ Kurucular Kurulu Toplandı

TC. Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onursal başkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim alanında devletin kamu hizmeti yükünü azaltmak için çalışmalarda bulunulması, Üniversitemizin şiarına uygun olan konumuna en kısa sürede ulaşabilmesi, fiziki ve teknolojik altyapısı ile eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesine destek olmak bunun yanı sıra akademik ve idari personelin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması ayrıca başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi ve desteklenmesini sağlamak amacıyla kurulan Üniversitemiz Geliştirme Vakfı, gerçekleştirilen Kurucular Kurulu Toplantısı’nda Mütevelli Heyeti asıl ve yedek üyeleri ile Denetim Kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı.

Mütevelli Heyeti asıl üyeliklerine, Abdülkadir KART, Arif YILMAZ, Halil BAKIRCI, Hamdi TOPÇU, Harun MERTOĞLU, Hayati YAZICI, İsmail KAHRAMAN, Mehmet CENGİZ, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Nurullah ÇAKIR ve Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU;

Mütevelli Heyeti yedek üyeliklerine ise; Ahmet GÜR, Ali Zeki SARUHAN, Cemil Şaban KAZANCI, Davut DİŞLİ, Hamdi SAFİ ve Lütfullah YILMAZ seçildi.

Denetim Kurulu asıl üyeliklerinde; Hasan Kemal YARDIMCI, İbrahim Er ve Rahmi METİN yer alırken Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise; Lütfi ÇIRAKOĞLU, Mehmet Emin ERKAN seçildi.

Mütevelli Heyeti görev dağılımında, Vakıf Başkanlığına İsmail KAHRAMAN, Başkan Vekilliğine Arif YILMAZ, Muhasip Üyeliğe Hamdi TOPÇU ve Genel Sekreterliğe Harun MERTOĞLU seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu şu üyelerden oluşuyor:

Abdülkadir KART, Abdülkadir KONUKOĞLU, Abdürrahim ALBAYRAK, Adnan ERTEM, Ahmet GÜR, Ahmet YAZGAN, Ali BAYRAMOĞLU, Ali Zeki SARUHAN, Arif YILMAZ, Cemil KAZANCI, Cengiz KAPTANOĞLU, Çamur Ali KOPUZ, Davut DİŞLİ, Emrullah TURANLI, Hakan GÜLTEKİN, Halil BAKIRCI, Halit DUMANKAYA, Halim METE, Hamdi TOPÇU, Hamdi SAFİ, Harun MERTOĞLU, Hasan Kemal YARDIMCI, Hasan KARAL, Hayati YAZICI, Hayrettin ÖZALTIN, Hüseyin ATILGAN, İbrahim ER, İbrahim EKŞİ, İbrahim KARAOSMANOĞLU, İmdat SÜTLÜOĞLU, İsmail KAHRAMAN, Köksal TOPTAN, Lütfi ÇIRAKOĞLU, Lütfullah YILMAZ, Mehmet ERDOĞAN, Mehmet Emin ERKAN, Mehmet Hasan KOSİF, Mehmet Nazif GÜNAL, Mehmet CENGİZ, Metin KALKAVAN, Mustafa KARAMAN, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Niyazi METE, Nusret BAYRAKTAR, Nurullah ÇAKIR, Osman ERKAN, Rahmi METİN, Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU Süleyman KARAKAN, Şadan KALKAVAN, Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Şeref YILDIZ, Tahsin USTA.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.