RTEÜ, Öğretim Elemanını Ebediyete Uğurladı

RTEÜ, Öğretim Elemanını Ebediyete Uğurladı

Evinde ölü bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Elemanı 35 yaşındaki Pınar YEŞİLGİL ATASOY Ebediyete uğurlandı.

Merhume için 9 yıldır görev yaptığı Üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi önünde tören düzenlendi. Cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ başta olmak üzere Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay TORUL, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami ŞAŞMAZ, Üniversitenin akademik ve idari personeli ile merhume Pınar YEŞİLGİL ATASOY’un öğrencileri katıldı.

Törende Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay TORUL üzüntülerini dile getirdi. Tören sonunda ise merhume için dua edildi. Mesai arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla memleketine uğurlanan merhume Pınar YEŞİLGİL ATASOY’un cenazesi 02.07.2013 Salı günü Malatya Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecek.

Lisans eğitimini 2000-2004 yılları arasında tamamlayan ve ardından yüksek lisansını bitiren Pınar YEŞİLGİL ATASOY, eğitim gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Öğretim Elemanı olarak görev yapıyordu.

İLGİLİ HABER

RİZE'DE ESRARENGİZ ÖLÜM










Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.