RTEÜ REKTÖR'Ü KARAMAN İL GENEL MECLİSİNE KONUK OLDU

RTEÜ REKTÖR'Ü KARAMAN İL GENEL MECLİSİNE KONUK OLDU

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan meclis toplantısına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman konuk oldu.

İl Genel Meclisi Mart toplantılarının son birleşimine İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, konuk olduğu toplantıda üniversitenin kuruluşu olan 2006 yılından 2022 yılına kadar olan süreçteki akademik ve fiziki değişimi, akademik performans ve başarı oranı ile alt yapı bakımından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

huseyin-karaman.jpg

Meclis Başkanı İbrahim Türüt toplantıdaki konuşmasında meclis toplantısına katılımları ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Rektör Karaman’a teşekkür ederek “Üniversitemiz, Rektörümüzün öncülüğünde akademik, fiziki, performans ve başarı yönünden her yıl üstüne koyarak kalitesini arttırmaya devam ediyor. İl Genel Meclisi olarak ilimizin ortak paydası ve yükselen bir değeri olan üniversitemizin her daim yanında olduğumuzu ve üzerimize düşer bir görev olduğunda yerine getirmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Bu bağlamda üniversitemizin başarılarıyla gelecekte isminden daha çok bahsettireceğine inancımız tamdır” dedi.

ibrahim-turut-1.jpg

Toplantının son bölümünde 5 Mart’ta doğum günü olan Meclis Başkanı İbrahim Türüt’e İl Genel Meclisi Üyelerince doğum günü sürprizi yapıldı.

ibrahim-turut-12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.