RTEÜ Yatay Geçiş Başvuru Şartları

RTEÜ Yatay Geçiş Başvuru Şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 2013 2014 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı yatay geçiş başvuru koşulları, kontenjanları ve gerekli belgeler açıklandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı yatay geçiş başvuru koşulları, kontenjanları ve gerekli belgeler açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları yatay geçiş başvurularının 15-26 Temmuz tarihleri arasında, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına posta, kargo veya şahsen teslim edileceği belirtildi.

Yurt içindeki üniversitelerden, kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş başvurusu yapacak adaylar ile yurt dışındaki üniversitelerden yatay geçiş başvurusu yapacak adayların başvuru için gerekli belgelere üniversitenin internet sitesinden ulaşabileceği ifade edilen açıklamada, başvuru sonuçlarının 2 Ağustos'ta açıklanacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, yatay geçiş başvurusu kabul edilen aday listesinin, kesin kayıt tarihinden önce 'http: //erdogan.edu.tr' ve 'http: //oidb.rize.edu.tr' web adresinden ilan edileceği bildirildi 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.