RTEÜ'LÜ Kadın Profesör Ülgen Aytan Antartika'da Bayrağımızı Dalgalandırdı

RTEÜ'LÜ Kadın Profesör Ülgen Aytan Antartika'da Bayrağımızı Dalgalandırdı

TÜRKİYE 100. YILINDA DENİZ BİYOLOJİSİ ALANINDA BİR TÜRK BİLİM KADINI PROF. DR. ÜLGEN AYTAN BAYRAĞIMIZI ANTARTİKA'DA DALGALANDIRDI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ülgen Aytan Bayrağımızı Antarktika’da  dalgalandırdı.
Ülgen Aytan yurda dönüşte duygularını sosyal medya hesabından paylaşarak
"Sözümde Özümde MAVİ" dedi.

antartika.jpg

Bayrağımızı Antarktika’da dalgalandıran Ulusal Bilim Seferini ekip olarak başarı ile tamamlayıp yurda dönmüş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. “Antarktika’ya gitmek kaç insana nasip olur ki“ motivasyonuyla gittiğim bu eşsiz yolculuk esnasında Profesör olarak atanmak benim için yaşadıklarımı daha da unutulmaz kıldı. Deniz Bilimlerinde yıllar boyu süren adanmışlık, kararlılık ve azimle yürüttüğüm çalışmalarımla Türkiye 100. yılında Deniz Biyolojisi alanımda bir kadın olarak ulaşmış olduğum yerin kıymeti ve mutluluğu içindeyim. Akademik yolculuğumda kendime inanmamı sağlayan, koşulsuz sevgi ve desteğim anneme, canım oğluma, aileme, her an yanımda olan sevgili ekibime, hayatıma dokunan sevdiklerime, bana rol model olan, bilgi ve tecrübelerini aktaran değerli hocalarıma, üreten bilim insanına verdiği değer ve destek için sayın rektörümüze çok teşekkür ederim. Akıl ve bilim yolunda, aynı kararlılık ve azimle, sağlıklı ve temiz denizler için çalışmaya, üretmeye devam.

Haber: Yasemin Özçelik 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.