Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız; Tüm Rize’yi Temsil Edebilecek Bir Kadro Kuruyoruz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız; Tüm Rize’yi Temsil Edebilecek Bir Kadro Kuruyoruz

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ, MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA KALENDER VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tüm Rize’yi Temsil Edebilecek Bir Kadro Kuruyoruz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

“Saadet Partisi olarak her zamanki gibi Adil Düzen ilkesini temel alarak yönetimde adaleti, ka¬tılımı ve şeffaflığı esas alıyoruz.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Yıldız, “Birlikte yürüyeceğimiz Belediye Meclis Üyesi Adayları Rize’deki sorunları birlik ve dayanışma içinde çözecek, adil bir paylaşım ve yönetim anlayışını benimseyecek, katılım¬cı istişare ile halkımızın refahını en üst düzeye çıkaracak bir kadro olacak. Biz derken sadece kendinden olanları değil gerçek¬ten bizi, hepimizi kasteden aday kadromuzla geliyoruz. Tüm Rize’yi temsil edebilecek bir kadro kuruyoruz.” dedi.

rize-saadet-12.jpg

“Saadet Partisi olarak Rize’de beledi¬yelerin yönetiminde ve hizmet sunumunda yeni bir çağ açacağız” diyen Yıldız, “Belediyemizi sadece hizmet üreten bir kurum olmaktan çıkıp, halkın aktif katılımıyla şekillenen, halkın ihtiyaçlarına öncelik veren, halkın refahını artıran ve niha¬yetinde haklıya hakkını hakkınca veren dinamik bir yapı hâline getireceğiz. Birlikte düşünecek, birlikte yürüyecek, birlikte yöneteceğiz.” diye ekledi.

rize-saadet-13.jpg

rize-saadet-14.jpg

rize-saadet-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.