Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı Muhammet Yıldız, Hak Temelli Yönetim Anlayışı Getiriyoruz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı Muhammet Yıldız, Hak Temelli Yönetim Anlayışı Getiriyoruz

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET YILDIZ, BERABERİNDE İL GENEL MECLİSİ ADAYI HASAN UZUN, İL BAŞKANI MUHAMMET KAÇAR VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA TOPHANE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Saadet Partisi olarak hak temelli yönetim anlayışını getiriyoruz. Hem Hakk’tan hem de temeli sağlam bir yönetim ile halkımızı hak ettiği yaşama kavuşturmak için buradayız.” Diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Hak temelli yönetim anlayışımız, yerel yönetimde adalet ve şeffaflığı esas alarak halkın ihtiyaçlarına karşı hak duyarlılığı temelinde hareket etmeyi gerektirir.” dedi.

rize-saadet-1.jpg

“Saadet Partisi olarak, kırsal ve kentsel alanların dengeli gelişimi, yerel yönetimin vatandaşla bütünleşmesi için doğru ni­yet, doğru planlama ile çalışmaya başlayacağız.” diyen Yıldız, “Türkiye’de umudun kayna­ğı olarak hak temelli yönetimlerle halkımıza hizmet et­meye ve Rize’mizin de her köşesinde bu yönetim anlayışını hayata geçirmeye kararlıyız. Bu sayede bu ışığı Rize’nin en ücrasından en merkezi noktasına kadar yakmak için sabırsızlanıyoruz.” diye ekledi.

rize-saadet-12.jpg

rize-saadet-13.jpg

rize-saadet-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum