Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı'ndan Seçim Hazırlıkları: Adaylar Konuşacak, İcraatlar Konuşsun!

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı'ndan Seçim Hazırlıkları: Adaylar Konuşacak, İcraatlar Konuşsun!

SAADET PARTİSİ GENEL İDARE KURULU ÜYESİ HASAN UZUN, “31 MART’A KADAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZ KONUŞACAK, 31 MART’TAN SONRA İSE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK İCRAATLARI ONLARIN YERİNE KONUŞACAK DEDİ

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, Ocak Ayı İl Divan Toplantısı'nı Samsun Milletvekili Mehmet Karman, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez, Çayeli Belediye Başkan Adayı Mehmet Arıcıoğlu ve Derepazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Güneşdoğdu'nun katılımıyla gerçekleştirdi. İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar'ın divan başkanlığında yapılan toplantıda, seçim öncesi ve sonrasına dair önemli açıklamalarda bulunuldu.

rize-saadet-1.jpg

Toplantının selamlama konuşmasını yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, "31 Mart’a kadar Belediye Başkan Adaylarımız konuşacak, 31 Mart’tan sonra ise Belediye Başkanı olarak icraatları konuşacak inşallah. İnançlarına ve başaracaklarına güvendiğimizden dolayı bütün adaylarımıza kefiliz." ifadelerini kullandı.

rize-saadet-13.jpg

Uzun, Saadet Partisi'nin bir önceki hükümette Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın özel kalem müdürlüğünü yapan Samsun Milletvekili Mehmet Karaman'ın anısını paylaşarak, "Biz inanıyoruz ki bizim davamız Allah rızası içindir. Biz bugüne kadar fazla istemedik, demek ki, o yüzden çok belediyemiz olmadı. Biz bu seçimde Rize'yi, Ardeşen'i, Çayeli'ni, Derepazarı'nı ve Rize'deki diğer bütün belediyeleri istiyoruz Allah’ın izniyle.” dedi.

rize-saadet-15.jpg

Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ise seçim sürecini "kızma seçimi" olarak tanımlayarak, "Peygamber efendimizin tek kelimelik bir hadisi vardır. Bu hadis 'kızma'dır. Bu seçim kızmama seçimidir. Şimdi diyeceksiniz Rizelilere kızma denir mi, biz hep kızarız. Kızmayacağız. Bu seçim kızma seçimi değil, bu seçim gülme seçimidir. Bu seçim anlatma seçimi, bu seçim son kurtuluş çaresi seçimidir." diye belirtti. Karaman, yerel yönetimlerdeki borçlanma ve israf konularına da vurgu yaparak, Türkiye'nin bu yükü daha fazla kaldıramayacağını ifade etti.

rize-saadet-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.