Şaban Aziz Karamehmetoğlu KÇÖ ' YE iHTİYAÇ DEVAM EDİYOR

Şaban Aziz Karamehmetoğlu KÇÖ ' YE iHTİYAÇ DEVAM EDİYOR

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ VE ÇOK RİSKLİ İLLERDE GELİR/KİRA DESTEĞİNE İHTİYAÇ DEVAM EDİYOR

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu; Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, sağlık açısından etkilerinin yanı sıra artık ekonomik etkiler de bırakmaktadır.

Bu kapsamda bu etkileri azaltmaya yönelik devletimizin yürütmekte olduğu bazı uygulamalar bulunmaktadır. Üyelerimiz ve paydaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, özellikle Kısa Çalışma Ödeneği uygulamasının, işletmelerin devamlılığı ve işten çıkarmaların önlenmesi adına belirli bir süre daha uzatılması gerektiği görüşü öne çıkmaktadır.

Öte yandan özellikle daha ağır önlemler ile Koronavirüs salgını ile mücadele edilen ve kırmızı renkle ifade edilen çok yüksek risk grubundaki illerde faaliyet gösteren ve önlemler nedeniyle açılamayan işyerlerimize gelir kaybı ve kira desteğine ihtiyacın devam ettiği kanaatindeyiz.

Bu süreci maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak, kendi sağlığımız, çalışanlarımız ve müşterilerin sağlığı için gereken her türlü tedbiri alarak, devletimizin de desteği ile geride bırakacağımız günlerin geleceği ümidiyle sağlıklı ve bereketli günler diliyorum dedi..

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.