ŞABAN AZİZ KARAMEHMETOĞLU ; RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI TÜRKİYE’DE 3. OLDU

ŞABAN AZİZ KARAMEHMETOĞLU ; RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI TÜRKİYE’DE 3. OLDU

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye’de 3. oldu

Ticaret ve Sanayi Odalarında a-b-c-d gibi kategorilerin olduğunu belirten Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, “Yaptığımız çalışmalar ve mevzuatlarını yerine getirdiğimiz için bu yıl Türkiye’de ki Ticaret ve Sanayi Odaları arasında 3. olduk” dedi.

Daha önce yıllarda odanın akredite olduğunu hatırlatan Karamehmetoğlu, “Başkanlığı devraldığım zaman odamız B kategorisindeydi. 7 yıl önce yaptığımız çalışmalarla biz A kategorisine çıktık. Bu en üst seviyedir. Şu an Türkiye’de bu klasmanda olan 14 odadan biriyiz. Buraya çıktık evet ama burada kalabilmek her şeyden önemli. Kriterlere uymak zorundasınız. Her yıl iki kez denetleme oluyoruz.

Her yıl bağımsız bir denetleme kuruluğu tarafından denetlemeler yapılıyor. Odamız tepeden tırnağa, personelinden başkanına yapılan işlerin hepsi denetleniyor. Bu kriterler üzerinden puanlamalar yapılıyor. Geçen yıl yapılan denetlemeler sonrası yeniden A klasmanında belgemiz yenilenirken Türkiye 3’üncüğü ödülüne layık görüldük. Bu ödülü Rize tüccarının tüm üyelerimizin ödülüdür. Bundan gurur duymalıyız. Tüm çalışanlarımıza emek verenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.