Saffet Mete‘den "2021" Müjdesi

Saffet Mete‘den "2021" Müjdesi

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, ilçede 2021 yılının ocak ayında doğal gazın kullanılmaya başlanacağını söyledi.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, ilçede devam eden doğal gaz çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Doğal gaz çalışmalarının süratli bir şekilde devam ettiğini ifade eden Saffet Mete, ilçe merkezi ile sahil şeridindeki üç mahallenin 2021 Ocak ayında doğal gaz ile buluşacağını müjdeledi. Başkan Mete, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında da önemli bir mesafe kat ettiklerini dile getirdi


İyidere-Derepazarı ilçe sınırından, Hazar, Sarayköy ve Yalıköy Mahallelerini doğal gaz ile buluşturmayı hedeflediklerini belirten Mete, "İnşallah bir aksilik olmazsa önümüzdeki yılın ocak ayı içinde doğal gazı ilçemizin bu mahallelerinde yakmayı planlıyoruz. Diğer mahallelerimizle ilgili planlamamız devam ediyor. Hedefimiz 2021 yılın sonuna kadar ilçe merkezini de doğal gaza kavuşturmak” ifadelerini kullandı.


"Alt Yapı Çalışmaları Hız Kazandı"
Alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Mete, ilçedeki sorunları tek tek çözme gayreti içinde olduklarını dile getirdi. Mete, "İlçe merkezi, Hazar, Yalıköy ve Fıçıtaşı mahallelerimizde kanalizasyon, içme suyu, istinat ve yol genişleme çalışmaları da devam ediyor. Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunarak eksik kalan kısımları tespit ettik” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.