“Sağlık İçin, Hepimiz İçin” Sloganı İle Başlatılan Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

“Sağlık İçin, Hepimiz İçin” Sloganı İle Başlatılan Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Rize genelinde, İçişleri Bakanlığı'nın "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Kovid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Rize Valiliği bünyesinde oluşturulan ve yeni üniformaları ile denetimlere başlayan, Rize Valiliği Salgın Denetim Ekipleri, Rize genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Covid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm önlemlere yönelik denetimlere aralıksız olarak devam ediyor.

Bu bağlamda Covid-19 Pandemesine karşı verilen mücadeleyi yakından takip eden Rize Valisi Kemal Çeber, Koronavirüs’ü yenme aşamasında kurallara uymanın çok önemli olduğu vurgusu yaptı.

 

Kovid-19 Pandemisini Yenmek İçin Hepimiz Kurallara Uymalıyız

Vali Çeber, kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, “ İçişleri Bakanlığımızca yayınlanan genelde kapsamında “Hepimiz İçin, Sağlık İçin” sloganı ile denetimlerimiz yapılmaya devam ediyor. Var olan pandemi sürecinin ilk başladığı günden itibaren maske, mesafe ve hijyen kurallarına vurgu yapmaktayız.

Verilen bu mücadelede Rizeli hemşehrilerimizin pek çoğu bu kurallara uygun olarak hareket etmekte. Bizde yapmış olduğumuz denetimlerde kurallara uygun olarak yapılmayan şeyleri tespit ederek engellemeyi hedefliyoruz.

Kontrollü normalleşme sürecinde her birimiz daha çok dikkat etmeli ve kurallara eksiksiz olarak uymalıyız.“ dedi.

denetim10.jpg

denetim11.jpg

denetim12.jpg

denetim13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.