SELİM METİN ADAYLIK İÇİN 5 YIL DAHA İSTİYOR.DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI SELİM METİN, YEREL SEÇİMLERDE YENİDEN ADAY OLACAĞINI ÇAY TV EKRANLARINDA AÇIKLADI. METİN: “VATANDAŞIN EMRİNDEYİZ” DEDİ

SELİM METİN ADAYLIK İÇİN 5 YIL DAHA İSTİYORDerepazarı Belediye Başkanı Selim Metin,  yerel seçimlerde yeniden aday olacağını Çay TV ekranlarında açıkladı. Metin: “Vatandaşın emrindeyiz” dedi.

TAKSİ İHALESİ YENİDEN YAPILACAK


Derepazarı’nda en çok konuşulan konulardan biri de taksi ihale süreci. 35 taksicinin hizmet verdiği ilçede 8 taksi plakası için ihaleye çıkıldı. Durak bünyesinde ilçede hizmet veren bazı taksi sahipleri, durumu yargıya taşıyarak, kamu yararı taşımadığını ve haksız rekabet oluşturacağını öne sürdükleri ihalenin iptali için Rize İdare Mahkemesi’nde dava açtı.

Yapılan incelemeler sonrası karar veren mahkeme; taksi ihtiyacının somut verilerle ortaya konulmadığı ve ‘Devlet İhale Kanunu’na aykırı olduğu gerekçesiyle 8 yeni ticari plakanın, ihale ve satışının iptaline hükmetti. Kararla ihale süreci durdurulurken belediye ise üst mahkemeye temyiz başvurusunda bulundu. Başkan Metin, kimse mağdur olmayacak dedi.

SELİM METİN CANLI YAYIN TEKRARI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.