Serdar Karaca'dan Haber Alınamıyor

Serdar Karaca'dan Haber Alınamıyor

Serdar Karaca isimli gençten 16 Mayıs'tan bu yana haber alınamıyor.

Of”ta Hes inşaatında teknisyen olarak çalışan Serdar Karaca (32) isimli şahıs Perşembe günü geldiği Rize Devlet Hastanesinde mide rahatsızlığı nedeniyle müracaat etti. Öğle saatlerinde hastanede görülen Serdar Karaca sır a kadem bastı.

      Giresun merkez nüfusuna kayıtlı Serdar Karaca”nin Of ilçesinde oturduğu ve orada çalıştığını söyleyen amcasının oğlu İhsan Karaca “ Perşembe günü Rize 82 yıl devlet hastanesinde görüldü, muayene için sıra aldı. Ancak muayene olmadı. Saat 12 sıralarında hastanedeydi ve kendisini arayanlar ona ulaşamadı. Saat 16.45 sıralarına kadar telefonlara cevap vermedi ve telefonu ulaşılmaz oldu. Telefonundan o saate kadar alınan sinyalde Hastane yanında bulunan cami önünü gösteriyordu. Serdar in hiç kimse ile tartışması veya kavgası yoktu. Bekardı ve yalnız yaşıyordu. Her hangi bir kişi ile gönül ilişkisi bile yoktu. Namazında bir gençti” dedi.

    İhsan Karaca “Salih boyu her yerde kendisini aradık, tüm yakınlarımıza ulaştık, kendi arkadaşları ve çevresinde ki herkesi aradık, sarp sınır kapısına kadar ulaştık ancak hala kendisinden bir ses yok, aile olarak Giresun dan 15 kişi geldik ve her yerde kendisini arıyoruz. Tüm emniyet birimlerine bilgi verdik” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.